Bodite obveščeni
zapri
Pri nakupi nad 50€ vam dostavo podarimo!

Product was successfully added to your shopping cart.

DODATKI IN MAKE UP ZA NOČ ČAROVNIC

Halloween dodatki so nepogrešljivi del praznovanja noči čarovnic. Lahko dodajo piko na i k vašemu kostumu in vam pomagajo ustvariti popoln videz.

Ličila za obraz so ena izmed najbolj priljubljenih dodatkov za noč čarovnic. Lahko pomagajo dopolniti vaš kostum ali pa samostojno ustvarijo videz, ki se popolnoma ujema s temo praznika. Obstajajo različne vrste ličil za obraz, ki so na voljo, kot so barve za obraz, ki vam omogočajo, da ustvarite videz pošasti ali pač vam dajejo videz ran, modric ali brazgotin.

Grozni zobje so še en priljubljen dodatek, ki pomaga dopolniti videz vašega kostuma. Zobje lahko naredijo kostum veliko bolj realističen in ustvarijo vtis strahu ali groze. Obstajajo različne vrste groznih zob, ki se prilegajo različnim likom, kot so vampirji, volkodlaki, hudiči in pošasti.

Klobuki za čarovnice in rogovi za hudiča so prav tako priljubljeni dodatki, ki pomagajo ustvariti popoln videz za vaš kostum. Klobuki za čarovnice so običajno narejeni iz različnih materialov, kot so plastika, usnje in klobučevina, in so na voljo v različnih oblikah in velikostih. Rogovi za hudiča so lahko narejeni iz različnih materialov, kot so lateks in plastika in so običajno pritrjeni na trak, ki se nosi na glavi.

Rokavice za okostnjaka in hudiča so priljubljeni dodatki za kostume, ki zahtevajo preobrazbo vaših rok. Lahko dopolnijo vaš kostum z videzom kosti ali pač dajo vtis živalskih krempljev. Obstajajo različne vrste rokavic, ki so na voljo, in se razlikujejo po materialu, obliki in barvi.

Nogavice za čarovnice in hudičke so priljubljeni dodatki, ki pomagajo ustvariti popoln videz za vaš kostum. Obstajajo različne vrste nogavic, ki so na voljo, kot so črne mrežaste nogavice za čarovnice ali pa rdeče nogavice za hudičke.

Naglavni obroči s pritrjenimi Halloween figurami in bučami so še en dodatek, ki lahko dopolni vaš kostum ali pač doda tematsko vzdušje k vaši garderobi. Obstajajo različne vrste naglavnih obročev, ki so na voljo, in se razlikujejo po barvi, obliki in velikosti.

Preberi večManj

Izdelkov 1 do 24 od skupaj 95

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Izdelkov 1 do 24 od skupaj 95

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4