Bodite obveščeni
zapri
Pri nakupi nad 50€ vam dostavo podarimo!

Product was successfully added to your shopping cart.

PUSTNI KOSTUMI ZA MOŠKE

PUSTNI KOSTUMI ZA MOŠKE

Moški pustni kostumi za različne priložnosti, praznovanja in obletnice. Pustni kostumi za skupinske maske. Kostumi za moške tudi v velikosti XL. 

Pustni kostumi za moške tudi v največji možni velikosti

Pustovanje je odlična priložnost za vse generacije. V pisane, odštekane, zapeljive, srhljive pustne kostume se ne nazadnje radi oblečejo tudi še tako resni gospodje. Če ne kdo drug, pa jih k rajanju povabijo njihovi otroci.

Pustni kostumi za moške vas bodo pri nas povsem očarali. Obiščite našo spletno prodajalno bal.si, kjer boste med izjemno bogato ponudbo našli moški pustni kostum po svojem okusu in meri. Na voljo so vam tudi kostumi za pust v največji možni velikosti. Vas je zamikal že prvi kostum med mnogimi? Brezdvomno! Hitro preverite, ali je na zalogi v vaši velikosti.

Kirurg, gospod Nuna ali Adam?

Zagotovo se vam kakšna želja v življenju ni (še) uresničila. Povsem uresničljiva pa je zagotovo v pustnem času. Ste si od nekdaj želeli postati kirurg, pa vas je pot zanesla v druge študijske vode? Najverjetneje pa se v pustni kostum kirurga ne želite obleči, če ste po poklicu kirurg, kajne? Potem je za vas morda dovolj mikavna izbira kostum za pusta, ki ga boste našli pod oznako Mr. Nun oziroma gospod Nuna. Ko se boste oblekli vanj, boste nasmejali še tako resne družinske člane in druge svoje najbližje ter vse, ki se bodo udeležili pustne povorke.

Kaj pa na primer Adam? Poznate svetopisemsko zgodbo o tem možu? Za človeštvo je sila pomemben. Za kaj za pusta ne bi bili pomembni še vi. Odenite se v pustni kostum Adama. Komplet vključuje prikupen kostum ter seveda naglavni venec. Svoji ženi oziroma partnerici ali pa prijateljici pa pri nas najdita pustni kostum Eve. Odličen par, ki bo pritegnil številne poglede na plesu v maskah.

Pirat in papagaj

Če vas od nekdaj mika piratstvo in njihov svet, v času pusta lahko dodobra pokukate vanj. Pri nas v bal.si so vam na voljo tudi odrasli pustni kostumi za moške v podobah piratov, kavbojcev, indijancev, skratka likov, ki so nekoliko bojeviteje naravnani.

Če se oblekli v pustni kostum pirat, povabite svojega prijatelja, naj vas spremlja oblečen v pisanega papagaja. Med znanci v veliki množici boste poželi sila velik aplavz. Verjemite!

Menih, zapornik ali Lucifer

Če bi vas postavili pred dejstvo: kateri pustni kostum bi izbrali? Meniha, zapornika ali Luciferja? Najverjetneje bi vas zamikal kostum podobe, v kateri se sicer ne bi želeli sprehajati vsak dan naokoli. Ali pač? Bi bili menih? Raje zapornik? Kaj pa Lucifer. Med toliko pustnimi kostumi za predstavnike močnejšega spola se je res težko odločiti, kajneda?

Hipi, mehikanski čili, marsovec ali zobna pasta

Pri nas so vam na voljo pustni kostumi za odrasle mopške, ki so lahko precej nenavadni, zato pa še toliko mikavnejši. Če boste za pusta mehikanski čili, morda dobite nagrado za izvirnost. Če imate radi ne preveč stresno življenje, je pustni kostum hipi kot nalašč zasnovan za vas.

So vas kot otroka izjemno navduševala bitja, ki sicer ne živijo na Zemlji, se pa tu in tam v obliki NLP pojavijo na njej? Če ste prikimali, se odenite v marsovca. Če že vrsto let hodite na pustne zabave in res ne veste, v kateri kostum bi se še našemili, imamo za vas sila dobro idejo. Oblecite se v zobno pasto. Vas zanima, kako boste videti na povorki? Poglejte tu: https://bal.si/kostumi/pustni-kostumi-1/pustni-kostumi-za-moske/pustni-kostum-zobna-pasta. Inovativno, kajneda?

 

 

Preberi večManj

Izdelkov 1 do 24 od skupaj 91

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Izdelkov 1 do 24 od skupaj 91

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4