Bodite obveščeni
zapri
Pri nakupi nad 50€ vam dostavo podarimo!

Product was successfully added to your shopping cart.

BRADE, BRKI, NOSOVI

Brade, brki in nosovi za pustni čas

V pustnem času lahko tudi najmlajši junaki nosijo brade, dobrodošli so tudi samo brki. No, odvisno v kateri lik se prelevijo. Mikavna izbira so tudi nosovi. Ti so zlasti odlična izbira za vse čarovnice, ki nimajo te smole, da bi imele naravno kriv nos in na njem veliko kosmato piko.

Pustne brade, brki in nosovi

so vam v najbolj pestri izvedbi na voljo pri nas v spletni prodajalni bal.si, kjer so vam na razpolago še pustni kostumi in lasulje ter ostali mikavni dodatki za maškare. Za začetek pokukajte v svet brad, brkov, nosov in še česa: https://bal.si/kostumi/pustni-dodatki-2/brade-brki-nosovi. Katera moška brada vas je najbolj navdušila? Brada z zalizci? Tudi, kajneda? A potem vam bo poleg nje odlično pristal visok črn cilinder, ki je prav tako na voljo pri nas. Pokukajte med pustnimi dodatki.

Piskajoči nos za klovn

Nos za klovn je nujen pustni dodatek, ne glede na to, ali boste na povorki igrali veselega, užaloščenega, norega ali zmešanega klovna. A pri nas vam ni na voljo samo klasičen nos za klovna v različnih barvnih odtenkih. Ponosni smo na piskajoči nos za klovna, ki v zadnjem času podira rekorde. Ker je tako priljubljen, si ga hitro naročite. Ogledate pa si ga lahko tukaj: https://bal.si/kostumi/pustni-dodatki-2/brade-brki-nosovi/nos-za-klovna-piskajoci. Če boste na povorki želeli prehiteti počasno polžjo družino ali druge maškare, boste nos zagotovo koristno uporabili.

Očala z nosom

Pri nas se zelo dobro prodajajo očala z nosom. To so mikavni pustni dodatki, ki se v resnici lahko odlično podajo k prav vsaki pustni šemi. Preverite: https://bal.si/kostumi/pustni-dodatki-2/brade-brki-nosovi/ocala-z-nosom.

Brki in brada za pirata

Nos za klovna vas ni prepričal, saj na plesu v maskah ne želite igrati norčka. Raje bi plesali v vlogi pravega pirata. V tem primeru je moška brada zasnovana posebej za pirata odlična izbira. Pri nas vam so vam na voljo tako brki kot brada za pirata. In to ravno dovolj gosti, da vam pri plesu in osvajanju novih ciljev ne bo prevroče. Piratsko pokrivalo pa ste si najverjetneje pri nas tudi že pogledali od blizu. Morda je sedaj čas za še odlično pustno oblačilo za pirata. V bal.si vas lahko opremimo povsem; od naglavnih dodatkov do nog.

Zelo košati brki in brade

Si želite v času pusta ali druge maškaradne zabave naokoli hoditi v preobleki pračloveka. Pustni kostum ste si že izbrali. Za piko na i vam manjkajo še zelo košati brki ali brada. Kaj pa tole: https://bal.si/kostumi/pustni-dodatki-2/brade-brki-nosovi/brada-brki-rjava-deluxe? Na zabavi vas bodo klicali bradati gospod iz davne preteklosti.

Brada z brki

Top brada z brki pri nas je v tem hipu zagotovo tudi tale: https://bal.si/kostumi/pustni-dodatki-2/brade-brki-nosovi/brada-z-brki. Kot nalašč zasnovana za kavboja ali pa morda za člana motoristične ekipe. Na voljo vam je v kar štirih barvnih odtenkih – noro dobra izbira!

Kaj pa dolga in skodrana brada v različnih odtenkih? Jo imamo? Vsekakor! Dokaz: https://bal.si/kostumi/pustni-dodatki-2/brade-brki-nosovi/dolga-skodrana-brada-z-brki-maxi.

Brada za palčka in brada za betežnega gospoda

Pri nas vam niso na voljo samo brade, brki, nosovi in drugi pustni dodatki za mogočne velikane, temveč tudi pustni pripomočki za manjše možice. Morda vas bo bolj mikala brada za palčka ali pa brada za sitnega betežnega gospoda, ki ne ve, kaj bi sam s sabo: https://bal.si/kostumi/pustni-dodatki-2/brade-brki-nosovi/brada-z-brki-siva-4680.

Seti za brke in drugi pripomočki

Če ne veste, kakšna oblika brkov vam bo najbolje pristajala, je za vas pri nas na voljo set črnih brkov. V kompletu boste našli kar 7 pravljičnih kosov različno zasnovanih brkov in to po noro ugodni ceni. Brke si boste na pustni zabavi lahko spreminjali.

Ne nazadnje pa vam v bal.si ponujamo tudi odličen izbor setov, v katerih so najrazličnejši pripomočki za brade, brke, nosove in še kaj. Nujno boste na primer potrebovali lepilo za brke, brado, trepalnice – https://bal.si/kostumi/pustni-dodatki-2/brade-brki-nosovi/lepilo-za-brke-brado-trepalnice.

 

Preberi večManj

23 artiklov

23 artiklov