Bodite obveščeni
zapri
Pri nakupi nad 50€ vam dostavo podarimo!

Product was successfully added to your shopping cart.

KOSTUMI ZA NOČ ČAROVNIC ZA MOŠKE IN ŽENSKE

Noro privlačni kostumi za noč čarovnic za moške in ženske

Kostumi za noč čarovnic za moške in ženske vam dovoljujejo, da se vsaj enkrat na leto prelevite v nekoga ali nekaj, kar si v resnici želite že kar nekaj časa. Izstopite iz okvirjev povprečnega in se na Halloween žuru pokažite v podobi, ki je od vas ne bi pričakovali. Dovolite si biti to, česar si sicer ne bi upali biti.

A ker je noč čarovnic že blizu, za šivanje kostuma nimate prav dosti časa. Tudi sicer vam takšno delo morda ne gre ravno najbolje od rok. Vabimo vas, da obiščete priznano prodajalno s pustnimi kostumu bal.si. V njej boste našli prav vse, kar ste si zamislili.

Prijazen ali zlovešči lik

V tem hipu se morda sprašujete, ali bi se na noči čarovnic raje pokazali kot dobri ali kot slabi lik. Če se nikakor ne morete odločiti, je kostum Nebesa Pekel odlična izbira za vas. Na Halloween zabavi boste tako odeti v angela in hudička obenem. Tudi obnašate se lahko tako. Enkrat bodite angelsko prijazni, spet drugič hudičevo zoprni in nadležni.

Če vas mika biti najprivlačnejša čarovnica na svetu, ne spreglejte mikavnega kostuma čarovnice Viole. Pustni kostum Devil Lady Vragica pa vam bo omogočil lik najbolj privlačne hudičke. Se morda želite na hitro preleviti v Spider Lady. V naši prodajalni je tudi to mogoče.

V dvoje je zabavneje

Pri nas so vam na voljo kostumi za noč čarovnic za moške in ženske. S svojim bratom, sestro, prijateljem, možem, fantom in še s kom se lahko dogovorite, da se na zabavo pripeljeta v dvoje ter poskrbita za izjemen odziv publike na Halloween zabavi.

Ena od možnosti je, da se na primer oba oblečeta v isti lik, na primer v lik hudička in hudičke. Izjemno dobrodošla izbira sta kostuma Srhljiva gospa in Srhljivi gospod. Še večji vtis pa bosta naredila s kontrastom. Na zabavo se v pripeljita v vlogi angela in hudička. Če se boste na zabavo pripeljali sami, goste presenetite z opravo Zombi nevesta. Na zabavi boste mora spoznali primernega ženina.

Izbirajte med nekoliko manj poznanimi kostumi

Najbolj priljubljeni kostumi za noč čarovnic za moške in ženske so tisti, ki vam omogočajo, da se lahko prelevite v čarovnice in čarovnike, hudičke in hudiče. Po drugi strani pa se tokrat lahko odločite za nekaj povsem drugega.

Halloween pristaše presenetite z nakupom kostuma Maleficia. Odeti v njega se boste na žurki leta počutili najpomembnejše. Enako odlična izbira je tudi kostum Mortisia. Sicer pa je najbolje, da sami pobrskate med bogato ponudbo naših kostumov za oba spola in vse generacije. Kliknite na https://bal.si/kostumi/halloween/kostumi-za-noc-carovnic-za-moske-in-zenske.

Preberi večManj

Izdelkov 1 do 24 od skupaj 62

  1. 1
  2. 2
  3. 3

Izdelkov 1 do 24 od skupaj 62

  1. 1
  2. 2
  3. 3