Bodite obveščeni
zapri
Pri nakupi nad 50€ vam dostavo podarimo!

Product was successfully added to your shopping cart.

PUSTNI KOSTUMI ZA ŽENSKE

PUSTNI KOSTUMI ZA ŽENSKE

Ženski pustni kostumi za maškare, zabave in praznovanja!

Preverite veliko izbiro atraktivnih ženskih pustnih kostumov za Pust 2024. Pustni torek v letu 2024 je 13. februarja.  Ženski kostumi za dramske igre, kavbojske plese, praznovanja obletnic.

Najprivlačnejši pustni kostumi za ženske

Pustni karneval je poln lepih in pisanih barv, v katere so odete maškare. A četudi se največjih karnevalov ne udeležujete, se prav vsak med vami v času pusta rad našemi in naliči v mikavno podobo. Nekatere ljubiteljice ličenja in nadvse glamuroznih oblek so še posebej navdušene, ko lahko skočijo v izbrani pustni kostum namenjen ženskim predstavnicam. Najprivlačnejši pustni kostumi za ženske so jim na voljo v naši spletni prodajalni bal.si, kjer lahko izbirajo še med kostumi za svoje otroke in partnerje. Skratka vabljeni v prodajalno, kjer so na voljo kostumi za maškare za vso družino.

Pustni kostumi 2024 vas bodo prepričali ne samo z lepo kreacijo, temveč tudi z barvami, naborki, pregrinjali in številnimi zanimivostmi. Drage predstavnice nežnejšega spola, na hitro pokukajte v naš izbor kostumov za ženske, ki jih lahko uporabite ob različnih priložnostih. Več kot mikavna izbira, kajne?

Za en dan se prelevite v … Hm?

Pustni kostumi za ženske so pri nas tako pisano obarvani in tako raznolični, da si bodo z njimi zagotovo postregle tudi najzahtevnejše dame. Te bodo na pustni dan najverjetneje želele izgledati nekaj posebnega. Pustni kostum za maškare, ki lahko prepriča še tako zahtevno oko, boste našli pod imenom Maleficia. Kostum za maškare v črni, vijolični in roza kombinaciji oddaja izjemno karizmo in moč.

Za en dan se torej lahko prelevite v lik, ki predstavlja nekaj nevsakdanjega. Odlična konkurenca kostumu Maleficia je pustno oblačilo Mortisia. Kakšna modna kreacija. Top! Ali pa ženski kostum za pusta Spider Lady. Kako prikupno srhljivo!

Bi za pusta raje zaplesali?

Če vam ženski pustni kostumi nenavadnih podob in likov ravno niso najbolj po godu in na primer raje plešete, si izberite kostum za pusta, ki ga boste našli pod imenom Harem Dancer. Na pusti zabavi lahko pripravite nastop, ki bo očaral predvsem predstavnike močnejšega spola. Zavidalo pa vam bo vsako žensko oko.

Kraljica Nila ali piratka

Ste raje vladarica ali raje plujete po morju in z drugimi pirati ter kapitanom kujete strašne načrte? Če ste po duši vodja, je pustni kostum Kraljica Nila kot nalašč sešit za vas. Če je vaša narava nekoliko bolj divja, si izberite pustno oblačilo Piratka.

Srhljivo ali angelsko?

Nekateri ženski pustni kostumi so pri nas videti angelsko lepi. Še posebej tisti kostumi za maškare, ki predstavljajo nebeške angele. V prodajalni bal.si vas čaka kar nekaj različic oblačil, ki predstavljajo nebeška bitja. Nedaleč od njih pa boste lahko izbirali kostume, ki bodo v ljudeh okoli vas vzbujali srhljivost.

Preverite na primer pustna kostuma Srhljiva gospa ali pa Zombi nevesta. Zanimiv je tudi pustni kostum Skeleton.

Ne nazadnje pa se lahko pri nas preoblečete še v zobno pasto, zobek, klovna, nadvse privlačno nuno, miško, zapornico, staro čarovnico, Indijanko, čebelico in še bi lahko naštevali. Obiščite nas! 

Za vas smo pripravili bogat nabor kostumov za pare, ki so lahko prava atrakcija v kombinaciji s pustnim kostumom za moške, npr. Adam in Eva, Nuna in Duhovnik, Zob in Zobna pasta,.. Svoj kostum  lahko prilagodite tudi hčerki – ona bo imela dekliški kostum, vi pa različico za odrasle.

 

Preberi večManj

Izdelkov 1 do 24 od skupaj 98

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Izdelkov 1 do 24 od skupaj 98

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5