Bodite obveščeni
zapri
Pri nakupi nad 50€ vam dostavo podarimo!

Product was successfully added to your shopping cart.

KOSTUMI ZA HUDIČA

Maske in dodatki dobrodošli tudi na novoletni zabavi

Maske in dodatki vas najpogosteje spremljajo v času pustnega rajanja. Vseeno pa je dobro tu in tam stopiti iz okvirjev povprečnega ter si masko z noro obarvanimi in zasnovanimi dodatki nadeti še ob kakšni drugi priložnosti. Elegantno zasnovane maske in dodatki so kot nalašč za novoletno zabavo. V spremstvu lepih kostumov bo druženje še mikavnejše, pestrejše in zabavnejše.

V izbrano masko s privlačnimi dodatki pa se ne boste odeli samo odrasli. V naši spletni prodajalni bal.si so vam na voljo maske in dodatki za odrasle in otroke in to v številnih različicah ter zasnovah. Na splošno velja, da kupci najpogosteje posežejo po maski hudička ali katerega drugega podobnega lika. Če boste kliknili na Kostumi za Hudiča se bo pred vami pokazala cela paleta možnosti, na kakšen način se lahko prelevite v hudička.

Težka odločitev: hudiček ali angelček

Nemalokrat pa se pripeti, da se kupec zaradi tako pestre in zanimive ponudbe mask v naši prodajalni nikakor ne more odločiti, v kaj točno bi se prelevil. Mikavne so tako maske kot dodatki za hudička kot tudi angela ter seveda za še nešteto drugih likov. Pri nas smo pomislili tudi na to, zato vam ponujamo kostum, kjer ste lahko kar oboje hkrati. Si ga želite pobliže ogledati? Kliknite na Pustni kostum Nebesa pekel.

Najprikupnejši hudiček na novoletni zabavi

Ker se bodo novoletnega rajanja zagotovo zlasti razveselili tudi vaši malčki, ne pozabite izbrati ustreznih kostumov, mask, lasulj in drugih dodatkov še zanje. Če želite, da bo vaš mali junak na zabavi kraljeval kot najprikupnejši hudiček, mu omogočite kostum za hudička,

Ker boste najverjetneje želeli biti ves čas ob vašem malem hudičku, se oblecite v nekoliko bolj strašljivega Luciferja.

Najprivlačnejša hudička na novoletni pojedini

Novo leto je čas veselih barv. Rdeča zagotovo sodi v ta sklop. Maske in dodatki obarvani v rdečo pa so zlasti značilni za hudičke vseh vrst. Če na novoletne zabave na sploh radi hodite kar se da privlačno oblečeni, to lahko storite tudi z dobro izbranim kostumom. Za predstavnice nežnejšega spola priporočamo kostum za Hudičko,

Set z vražjim priborom

V prodajalni bal.si lahko kupite kostume za najrazličnejše priložnosti za prav vse družinske člane. Če se boste na naslednji zabavi v maskah odeli v družino hudičkov, vam bo zelo prav prišel še set, v katerem smo vam pripravili prav posebne in izstopajoče dodatke. V njem boste našli prikupno zasnovane rožičke, rep in mini vile. Ker je v spletni trgovini BAL Pustni kostumi veliko ponudbe in ker želimo, da vam je set v hipu pri roki, kliknite na Set za Hudičko.

Ker želimo, da se imate na novoletni zabavi ali na kateri koli drugi zabavi noro dobro in nepozabno, vas vabimo v našo spletno trgovino bal.si, kjer priložnosti za vaše veselo rajanje prav nikoli ne zmanjka. Kostumi, maske in dodatki čakajo na vas skozi vse leto.

Preberi večManj

24 artiklov

24 artiklov