Bodite obveščeni
zapri
Pri nakupi nad 50€ vam dostavo podarimo!

Product was successfully added to your shopping cart.

PUSTNI KOSTUMI ZA DEKLICE 5-13 LET

PUSTNI KOSTUMI ZA DEKLICE 5-13 LET

Naši pustni kostumi za deklice bodo razveselili prav vsako deklico. Prepričajte se o naši pestri ponudbi. Pustni kostumi za Zlohotnico, princeso, Čarobno vilo, Čarovnico, Indijanko, Piko Nogavičko, Kraljico, Hudičko...Dekliški pustni kostumi po ugodnih cenah.

Prikupno lepi in kakovostni pustni kostumi za deklice 5 - 13 let

Se vaša deklica vse pogosteje gleda v ogledalo ter si želi biti kot filmska zvezda? Vas je že prosila, da ji kupite kakšno ličilo? Najverjetneje niste bili povsem navdušeni nad tem, saj še nima zadosti let, da bi se ličila ter oblačila tako kot njene vzornice iz filmov ali z glasbenega odra. A dajte ji priložnost. Kdaj? V času pustovanja ali dogodkov, kjer se lahko našemi v kogar koli. Nase lahko nadene še tako kratko krilo in na tone norih ličil. V tem času si o njenem stilu zagotovo nihče ne bo mislil ni slabega. Verjemite!

Torej, ko vas bo naslednjič vaša mala zvezdnica prosila za nakup svetlečega ličila, jo potolažite in ji ne pridigajte. Razložite ji, da se bliža pust in da si lahko v spletni prodajalni bal.si izbere pustni kostum po svojih merah. Pri nas so vam na voljo prikupno lepi in kakovostni pustni kostumi za deklice 5 - 13 let. Skupaj preglejta naš izbor pustnih kostumov za deklice in izberita nov kostum za prihajajoči pust.

Prikupna, zlobna ali privlačna mala očarljivka

Pustni kostumi za deklice 5 - 13 let so pri nas v bal.si na voljo v tako številnih podobah, da si boste morali s svojo domačo prikupno zvezdnico vzeti kar nekaj časa. Deklici pri izbiri pustite povsem svobodne roke. Četudi si bo izbrala najbolj zlobno podobo pustnega kostuma, naj ji bo. Pust bo in naj se odene v pusti kostum po svojih željah.

Morda si bo deklica želela biti prikupna Sneguljčica. Takšen pustni kostum je odlična izbira, saj je poln privlačnih dekliških pisanih barv. A velika verjetnost je, da vaša deklica ne bo spregledala kostumov, s katerimi se lahko v hipu prelevi malo zapeljivko.

Kaj pa Space Monster? Ta je res nekaj noro posebnega!

Pustni kostumi za deklice 5 - 13 let pa niso namenjeni samo deklicam, ki želijo biti lepe, privlačne, zapeljive ali celo zlobne. Nekatere deklice so pač drugačne. Njihovo zanimanje sega v povsem drugačen svet. V svet neskončne domišljije. Če ste v opisu spoznali svojo junakinjo, ji pokažite pustni kostum Space Monster.

Če jo je navdušil pustni kostum Space Monster, se bo morda navdušila tudi nad likom Zlohotnica. Kako zanimiv naglavni del z rogovi, kajne? Prav osupljivo izgleda tale kostum za pusta. Z njim bo vaša deklica nedvomno v središču pozornosti na vsaki pustni zabavi ali plesu v maskah!

 

Preberi večManj

Izdelkov 1 do 24 od skupaj 86

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Izdelkov 1 do 24 od skupaj 86

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4