Bodite obveščeni
zapri
Pri nakupi nad 50€ vam dostavo podarimo!

Product was successfully added to your shopping cart.

DODATKI ZA PRINCESE IN VILE

Dodatki za princese in vile

Zamislite, da imate v roki magično paličico, s katero bi lahko v hipu spremenili vse na bolje. Mislite, da je to misija nemogoče? Pri nas v prodajalni bal.si je vse mogoče! Če vas zanima čarovniška palica, jo dobite pri nas. Številni pustni dodatki vam bodo vsaj en dan v letu dovolili, da lahko čarate vse naokoli. A ne začarajte nič slabega!

Pri nas so še posebej mikavna izbira ne samo dodatki za čarovnice, čarodejke in čarodeje, temveč tudi pustni dodatki za princese in vile. Zagotovo imate doma kakšno malo junakinjo, ki si na pustnem sprevodu želi biti odeta v najlepši pustni kostum, v rokah pa držati čarobno paličico. Zanjo so dodatki za pusta in druge zabave v maškarah na voljo tukaj: https://bal.si/kostumi/pustni-dodatki-2/dodatki-za-princese-in-vile. Komplet opreme za vilo ali princeso ji bo odlično služil tudi na kateri od šolskih predstav ali predstav v vrtcu. Morda se bo želela malčica v ljubko princesko odeti kar večkrat na leto. Zakaj pa ne?

Magična palica s trakovi ali čarovniška palica z magično svetlobo

Ne glede na to, ali se bo vaša malčica želela za vsaj en dan preleviti v ljubko čarodejko ali vilo, so pri nas v bal.si zanjo na voljo vsi ustrezni dodatki in pripomočki za pusta. Precej mikavna izbira je na primer magična palica s trakovi – v srebrnem in zlatem odtenku. Magična paličica se bo dobro podala v roke lepo oblečeni vili.

Nekaj imamo tudi za malo nadobudno čarodejko. To je čarovniška palica. In to ne kakršna koli, temveč palica z magično svetlobo: https://bal.si/kostumi/pustni-dodatki-2/dodatki-za-princese-in-vile/carovniska-palica-z-mag-svetlobo. Fascinantno, kajne?

Tiara in palica s krznom – TOP izbira za vašo lepotičko

Prelepa mala princesa ne more naokoli hoditi brez tiare in ustrezne palice. Izgledala bi povsem nepomembno. Pri nas je za vašo malo lepotico na voljo tiara s krznom pa tudi palica s krznom: https://bal.si/kostumi/pustni-dodatki-2/dodatki-za-princese-in-vile/set-tiara-in-palica-s-krznom. Ni prave čudodelke brez krone na glavi in brez palice, kajneda.

Tiara in palica s krznom sta vam pri nas na voljo v več različicah. Naj vam pravo pomaga izbrati kar vaša mala navihanka, ki komaj čaka, da se bo pokazala v svoji opravi tudi sošolkam in prijateljicam.

Krila za vilo z bleščicami

Vila brez kril? To je enako kot pustovanje brez pisanih maškar! Krila za vilo so vam v spletni prodajalni bal.si na voljo v več barvnih odtenkih. Preverite: https://bal.si/kostumi/pustni-dodatki-2/dodatki-za-princese-in-vile/krila-za-vilo-z-blescicami. Za piko na i, pa so vilinska krila posuta še z bleščicami. Krila za pusta so: univerzalna. To pomeni, da smo jih zasnovali tako za najmlajše ljubitelje pustnih vragolij kot tudi starejše nadobudneže.

 

Preberi večManj

Izdelkov 1 do 24 od skupaj 25

  1. 1
  2. 2

Izdelkov 1 do 24 od skupaj 25

  1. 1
  2. 2