Bodite obveščeni
zapri
Pri nakupi nad 50€ vam dostavo podarimo!

Product was successfully added to your shopping cart.
Predhodni

Set za Vilo

Predhodni

Krona Tiara za Princeso

Krilo Balerina Belo

Proizvajalec: Widmann

Belo baletno tutu krilo za vašo malo balerino! Uresničite čudovite kostumske sanje svoje male deklice! Opazujte svojo deklico, ko pleše skozi karneval v otroškem kostumu balerine in uživajte v razcvetu domišljije vašega otroka. To baletno tutu krilo se lahko le z nekaj preprostimi koraki in s pravimi dodatki iz naše spletne trgovine spremeni v obleko princese, pravljični kostum ali kostum angela.

  • dolžina krila je 23cm
  • obseg pasu 55-70 cm - raztegljiv
  • barva bela

Šifra: 1745T

Zaloga: Na zalogi

9,90 €

Dostava 

Čas dostave: Naročila prejeta do 9.00 ure na delovni dan, so odposlana še isti dan in  so v večini primerov naslednji dan že dostavljena. Naročila prejeta med vikendi ali prazniki se odpošljejo prvi delovni dan. Če se naročilo plačuje po predračunu, najprej počakamo na prejem nakazila kupnine in šele po prejemu kupnine odpošljemo naročilo. Dostava naročila je izvršena najpozneje v treh delovnih dneh od naročila. 

Postopek dostave:

1. Ob pripravljanju vaše pošiljke sporočimo dostavni službi GLS tudi vaš e-mail naslov in telefonsko številko, ki sta navedena v naročilu.

2. En dan pred predvideno dostavo ste preko SMS sporočila ali e-mail sporočila s strani GLS dostavne službe obveščeni o predvidenem časovnem intervalu dostave.

Spletna trgovina BAL.si sprejema naročila 24 ur na dan vse dni v tednu.

BREZPLAČNA DOSTAVA

Pri nakupu nad 50€ vam dostavo podarimo.

GARANCIJA ZADOVOLJSTVA

Nudimo 14-dnevno garancijo na zadovoljstvo.

SVETOVANJE

Za vsa vaša vprašanja smo vam na voljo.