Bodite obveščeni
zapri
Pri nakupi nad 50€ vam dostavo podarimo!

Product was successfully added to your shopping cart.
Predhodni

Večbarvni Havaji Venec

Predhodni

Krilo Havaji s Cvetličnim Pasom - 78 cm

Krilo Havaji 40 cm

Proizvajalec: Widmann

Zazibajte svoje boke ob harmonični havajski glasbi. Ne pozabite nadeti krila Havaji in pustna zabava je vaša! Krilo Hawai je elastično zato ga lahko nosi kdorkoli. Havajsko krilo je na voljo v različnih barvah. Dolžina krila je 40cm. Primerno za vitkejše postave. Za obseg pasu od 55-80cm. 

Šifra: 3378C

Zaloga: Na zalogi

3,99 €

* Obvezna polja

3,99 €

Dostava 

Čas dostave: Naročila prejeta do 9.00 ure na delovni dan, so odposlana še isti dan in  so v večini primerov naslednji dan že dostavljena. Naročila prejeta med vikendi ali prazniki se odpošljejo prvi delovni dan. Če se naročilo plačuje po predračunu, najprej počakamo na prejem nakazila kupnine in šele po prejemu kupnine odpošljemo naročilo. Dostava naročila je izvršena najpozneje v treh delovnih dneh od naročila. 

Postopek dostave:

1. Ob pripravljanju vaše pošiljke sporočimo dostavni službi GLS tudi vaš e-mail naslov in telefonsko številko, ki sta navedena v naročilu.

2. En dan pred predvideno dostavo ste preko SMS sporočila ali e-mail sporočila s strani GLS dostavne službe obveščeni o predvidenem časovnem intervalu dostave.

Spletna trgovina BAL.si sprejema naročila 24 ur na dan vse dni v tednu.

BREZPLAČNA DOSTAVA

Pri nakupu nad 50€ vam dostavo podarimo.

GARANCIJA ZADOVOLJSTVA

Nudimo 14-dnevno garancijo na zadovoljstvo.

SVETOVANJE

Za vsa vaša vprašanja smo vam na voljo.

Mogoče bi vas zanimalo tudi