Bodite obveščeni
zapri
Pri nakupi nad 50€ vam dostavo podarimo!

Product was successfully added to your shopping cart.
Predhodni

Meč za Rimskega Bojevnika 60 cm

Predhodni

Nunčaki za Ninjo 19 cm

Sekirica - Tomahawk za Indijanca

Proizvajalec: Widmann

Da so indijanci osvoji skalp sovražnika so potrebovali sekirico s katero so ga osvojili. Priskrbite si svoje indijansko orožje in dovršite videz indijanca. Tomahavk za indijanca ima pisan ročaj, ki je okrašen s pisanim perjem in lepo porisanim rezilom. Rezilo je mehko in varno. Pravo orožje za indijanca, sekira tomahavk. Cena je za en kos.

Šifra: 69865

Zaloga: Na zalogi

3,90 €

Dostava 

Čas dostave: Naročila prejeta do 9.00 ure na delovni dan, so odposlana še isti dan in  so v večini primerov naslednji dan že dostavljena. Naročila prejeta med vikendi ali prazniki se odpošljejo prvi delovni dan. Če se naročilo plačuje po predračunu, najprej počakamo na prejem nakazila kupnine in šele po prejemu kupnine odpošljemo naročilo. Dostava naročila je izvršena najpozneje v treh delovnih dneh od naročila. 

Postopek dostave:

1. Ob pripravljanju vaše pošiljke sporočimo dostavni službi GLS tudi vaš e-mail naslov in telefonsko številko, ki sta navedena v naročilu.

2. En dan pred predvideno dostavo ste preko SMS sporočila ali e-mail sporočila s strani GLS dostavne službe obveščeni o predvidenem časovnem intervalu dostave.

Spletna trgovina BAL.si sprejema naročila 24 ur na dan vse dni v tednu.

BREZPLAČNA DOSTAVA

Pri nakupu nad 50€ vam dostavo podarimo.

GARANCIJA ZADOVOLJSTVA

Nudimo 14-dnevno garancijo na zadovoljstvo.

SVETOVANJE

Za vsa vaša vprašanja smo vam na voljo.

Mogoče bi vas zanimalo tudi

Podobni artikli