Bodite obveščeni
zapri
Pri nakupi nad 50€ vam dostavo podarimo!

Product was successfully added to your shopping cart.

Lasulja z Brado in Brki za Božička Delux

Proizvajalec: Widmann

S kompletom lasulja, brada za Božička v popolnoma luksuznem dizajnu dobite zelo gosto lasuljo naravne barve, ujemajočo se kodrasto brado, ki sega daleč čez prsi, in muštace. Idealen za Dedka Mraza, Miklavža in Božička. S to odlično, kakovostno kombinacijo se lahko v nekaj sekundah vživite v vlogo dobrodušnega Božička. Ne boste več prepoznani! Barva lasulje je bela in ima rahlo sivkast odtenek. Izgled veliko bolj naraven kot pri ostalih lasuljah za božička.

Šifra: 46943

Zaloga: Na zalogi

39,90 €

Dostava 

Čas dostave: Naročila prejeta do 9.00 ure na delovni dan, so odposlana še isti dan in  so v večini primerov naslednji dan že dostavljena. Naročila prejeta med vikendi ali prazniki se odpošljejo prvi delovni dan. Če se naročilo plačuje po predračunu, najprej počakamo na prejem nakazila kupnine in šele po prejemu kupnine odpošljemo naročilo. Dostava naročila je izvršena najpozneje v treh delovnih dneh od naročila. 

Postopek dostave:

1. Ob pripravljanju vaše pošiljke sporočimo dostavni službi GLS tudi vaš e-mail naslov in telefonsko številko, ki sta navedena v naročilu.

2. En dan pred predvideno dostavo ste preko SMS sporočila ali e-mail sporočila s strani GLS dostavne službe obveščeni o predvidenem časovnem intervalu dostave.

Spletna trgovina BAL.si sprejema naročila 24 ur na dan vse dni v tednu.

BREZPLAČNA DOSTAVA

Pri nakupu nad 50€ vam dostavo podarimo.

GARANCIJA ZADOVOLJSTVA

Nudimo 14-dnevno garancijo na zadovoljstvo.

SVETOVANJE

Za vsa vaša vprašanja smo vam na voljo.