Bodite obveščeni
zapri
Pri nakupu nad 50€ vam podarimo brezplačno dostavo.

Product was successfully added to your shopping cart.

Maska Scary Duh

Proizvajalec: Widmann
Pustna maska scary ghost uprizarja prijaznega duhca v beli barvi. Primerna je tako za noč čarovnic kot tudi za pusta. Na masko je prišita črna ruta, Masko z ruto potegnete enostavno čez glavo in že ste v vlogi prijaznega duhca, ki nikomur ne naredi nič hudega. Pustna maska scary ghost. To je najbolje prodajana maska.

Šifra: 6738Y

Zaloga: Na zalogi

4,99 €

Dostava 

Čas dostave: Naročila prejeta do 9.00 ure na delovni dan, so odposlana še isti dan in  so v večini primerov naslednji dan že dostavljena. Naročila prejeta med vikendi ali prazniki se odpošljejo prvi delovni dan. Če se naročilo plačuje po predračunu, najprej počakamo na prejem nakazila kupnine in šele po prejemu kupnine odpošljemo naročilo. Dostava naročila je izvršena najpozneje v treh delovnih dneh od naročila. 

Postopek dostave:

1. Ob pripravljanju vaše pošiljke sporočimo dostavni službi GLS tudi vaš e-mail naslov in telefonsko številko, ki sta navedena v naročilu.

2. En dan pred predvideno dostavo ste preko SMS sporočila ali e-mail sporočila s strani GLS dostavne službe obveščeni o predvidenem časovnem intervalu dostave.

Spletna trgovina BAL.si sprejema naročila 24 ur na dan vse dni v tednu.

BREZPLAČNA DOSTAVA

Pri nakupu nad 50€ vam dostavo podarimo.

GARANCIJA ZADOVOLJSTVA

Nudimo 14-dnevno garancijo na zadovoljstvo.

SVETOVANJE

Za vsa vaša vprašanja smo vam na voljo.