Bodite obveščeni
zapri
Pri nakupi nad 50€ vam dostavo podarimo!

Product was successfully added to your shopping cart.
Predhodni

Krila za Hudiča

Predhodni

Krila za Hudiča Črna Perje

Krila, Peruti za Angela

Za pusta ali miklavža boste lahko blagoslovili vse svoje prijatelje, ko se boste pojavili na zabavi z našim kompletom angelskih kril. Ta angelska krila si lahko enostavno nataknete, saj se le pritrdijo na hrbet in ostanejo na mestu celo noč ter so dovolj trdna, da vas popeljejo vse do nebes in naprej. 

Prečudovita krila za angela so iz pravega gosjega perja. Angelska krila so velikosti 67x64 cm.

Šifra: 8652B

Zaloga: Na zalogi

19,90 €

Dostava 

Čas dostave: Naročila prejeta do 9.00 ure na delovni dan, so odposlana še isti dan in  so v večini primerov naslednji dan že dostavljena. Naročila prejeta med vikendi ali prazniki se odpošljejo prvi delovni dan. Če se naročilo plačuje po predračunu, najprej počakamo na prejem nakazila kupnine in šele po prejemu kupnine odpošljemo naročilo. Dostava naročila je izvršena najpozneje v treh delovnih dneh od naročila. 

Postopek dostave:

1. Ob pripravljanju vaše pošiljke sporočimo dostavni službi GLS tudi vaš e-mail naslov in telefonsko številko, ki sta navedena v naročilu.

2. En dan pred predvideno dostavo ste preko SMS sporočila ali e-mail sporočila s strani GLS dostavne službe obveščeni o predvidenem časovnem intervalu dostave.

Spletna trgovina BAL.si sprejema naročila 24 ur na dan vse dni v tednu.

BREZPLAČNA DOSTAVA

Pri nakupu nad 50€ vam dostavo podarimo.

GARANCIJA ZADOVOLJSTVA

Nudimo 14-dnevno garancijo na zadovoljstvo.

SVETOVANJE

Za vsa vaša vprašanja smo vam na voljo.

Podobni artikli