Bodite obveščeni
zapri
Pri nakupi nad 50€ vam dostavo podarimo!

Product was successfully added to your shopping cart.
Predhodni

Krila za Angela, Vilo, Metulja

Predhodni

Ženska Lasulja za Angela

Rokavice Bombaž Bele

Proizvajalec: Widmann

Izvrstne bele bombažne rokavice so super dodatek za Božička, saj se tako popolnoma skrije oseba, ki je pod kostumom. Ker so rokavice bombažne so udobne za nošenje. Bele bombažne rokavice so nepogrešljivi dodatek h kostumu Klovna, Miklavža, Božička, in Dedka mraza.Otroci bodo zelo veseli ko jih bo Miklavž pobožal z mehkimi belimi rokavicami. Belih bombažnih rokavic bodo vesele tudi ženske, ki se želijo napraviti v pravo retro damo. Rokavice bele iz bombaža.

Šifra: 4638B

Zaloga: Na zalogi

2,99 €

Dostava 

Čas dostave: Naročila prejeta do 9.00 ure na delovni dan, so odposlana še isti dan in  so v večini primerov naslednji dan že dostavljena. Naročila prejeta med vikendi ali prazniki se odpošljejo prvi delovni dan. Če se naročilo plačuje po predračunu, najprej počakamo na prejem nakazila kupnine in šele po prejemu kupnine odpošljemo naročilo. Dostava naročila je izvršena najpozneje v treh delovnih dneh od naročila. 

Postopek dostave:

1. Ob pripravljanju vaše pošiljke sporočimo dostavni službi GLS tudi vaš e-mail naslov in telefonsko številko, ki sta navedena v naročilu.

2. En dan pred predvideno dostavo ste preko SMS sporočila ali e-mail sporočila s strani GLS dostavne službe obveščeni o predvidenem časovnem intervalu dostave.

Spletna trgovina BAL.si sprejema naročila 24 ur na dan vse dni v tednu.

BREZPLAČNA DOSTAVA

Pri nakupu nad 50€ vam dostavo podarimo.

GARANCIJA ZADOVOLJSTVA

Nudimo 14-dnevno garancijo na zadovoljstvo.

SVETOVANJE

Za vsa vaša vprašanja smo vam na voljo.