Bodite obveščeni
zapri
Pri nakupi nad 50€ vam dostavo podarimo!

Product was successfully added to your shopping cart.
Predhodni

Set Čarovnica

Predhodni

Čelada za Vikinga

Klobuk Sombrero

Proizvajalec: Widmann

Nadenite pisan pončo, sombrero in že lahko veselo vriskate. Odličen klobuk sombrero je večje velikosti in značilne mehiške oblike. Pod njega se lahko skorajda skrijete. Sombrero je kvalitetno pleten in okrašen s trakom v rumeni, roza in zeleni barvni kombinaciji. Izberite svojega in se veselite z nami. Klobuk sombrero, maxi.

Premer sombrera je 65cm.

Šifra: 2820G

Zaloga: Na zalogi

9,90 €

Dostava 

Čas dostave: Naročila prejeta do 9.00 ure na delovni dan, so odposlana še isti dan in  so v večini primerov naslednji dan že dostavljena. Naročila prejeta med vikendi ali prazniki se odpošljejo prvi delovni dan. Če se naročilo plačuje po predračunu, najprej počakamo na prejem nakazila kupnine in šele po prejemu kupnine odpošljemo naročilo. Dostava naročila je izvršena najpozneje v treh delovnih dneh od naročila. 

Postopek dostave:

1. Ob pripravljanju vaše pošiljke sporočimo dostavni službi GLS tudi vaš e-mail naslov in telefonsko številko, ki sta navedena v naročilu.

2. En dan pred predvideno dostavo ste preko SMS sporočila ali e-mail sporočila s strani GLS dostavne službe obveščeni o predvidenem časovnem intervalu dostave.

Spletna trgovina BAL.si sprejema naročila 24 ur na dan vse dni v tednu.

BREZPLAČNA DOSTAVA

Pri nakupu nad 50€ vam dostavo podarimo.

GARANCIJA ZADOVOLJSTVA

Nudimo 14-dnevno garancijo na zadovoljstvo.

SVETOVANJE

Za vsa vaša vprašanja smo vam na voljo.