Bodite obveščeni
zapri
Pri nakupi nad 50€ vam dostavo podarimo!

Product was successfully added to your shopping cart.
Predhodni

Angelski Svetniški Sij Avreola

Predhodni

Oranžen Sprej za Lase

Pustno Krilo za Ciganko Rdeče

Proizvajalec: Widmann

Žensko pustno krilo, lenta z zlatimi cekini je nepogrešljiv dodatek za ciganke ali vedeževalko. S pustnim kostumom vedeževalke se potopite v skriti svet, poln ugank in skrivnosti. Prelepe barve in zlat nakit kot v pravljicah 1001 noči. Kot zapeljiva vedeževalka, boste zagotovo omrežili vsakogar na naslednji karnevalski zabavi.

Šifra: 6952E

Zaloga: Na zalogi

11,90 €

Dostava 

Čas dostave: Naročila prejeta do 9.00 ure na delovni dan, so odposlana še isti dan in  so v večini primerov naslednji dan že dostavljena. Naročila prejeta med vikendi ali prazniki se odpošljejo prvi delovni dan. Če se naročilo plačuje po predračunu, najprej počakamo na prejem nakazila kupnine in šele po prejemu kupnine odpošljemo naročilo. Dostava naročila je izvršena najpozneje v treh delovnih dneh od naročila. 

Postopek dostave:

1. Ob pripravljanju vaše pošiljke sporočimo dostavni službi GLS tudi vaš e-mail naslov in telefonsko številko, ki sta navedena v naročilu.

2. En dan pred predvideno dostavo ste preko SMS sporočila ali e-mail sporočila s strani GLS dostavne službe obveščeni o predvidenem časovnem intervalu dostave.

Spletna trgovina BAL.si sprejema naročila 24 ur na dan vse dni v tednu.

BREZPLAČNA DOSTAVA

Pri nakupu nad 50€ vam dostavo podarimo.

GARANCIJA ZADOVOLJSTVA

Nudimo 14-dnevno garancijo na zadovoljstvo.

SVETOVANJE

Za vsa vaša vprašanja smo vam na voljo.

Podobni artikli