Bodite obveščeni
zapri
Pri nakupi nad 50€ vam dostavo podarimo!

Product was successfully added to your shopping cart.
Predhodni

Rog za Samoroga

Predhodni

Krona za Kraljico in Kralja

Ušesa za Medveda

Proizvajalec: Widmann

Bodimo resnični. Nihče noče naleteti na medveda. Za večino javnosti je srečanje z medvedom strašljivo, polno nepredvidljivosti. 

Toda ta medved je druga zgodba. Ta videz medveda je čudovit, verjetno zaradi osebe, ki ga nosi. To je preprost in sladek obroč z ušesi, ki vas bo v trenutku spremenil v izjemno ljubkega rjavega medveda.

Naglavni obroč z ušesi za medveda je primeren za odrasle in najstnike.

Šifra: 2329B

Zaloga: Na zalogi

4,50 €

Dostava 

Čas dostave: Naročila prejeta do 9.00 ure na delovni dan, so odposlana še isti dan in  so v večini primerov naslednji dan že dostavljena. Naročila prejeta med vikendi ali prazniki se odpošljejo prvi delovni dan. Če se naročilo plačuje po predračunu, najprej počakamo na prejem nakazila kupnine in šele po prejemu kupnine odpošljemo naročilo. Dostava naročila je izvršena najpozneje v treh delovnih dneh od naročila. 

Postopek dostave:

1. Ob pripravljanju vaše pošiljke sporočimo dostavni službi GLS tudi vaš e-mail naslov in telefonsko številko, ki sta navedena v naročilu.

2. En dan pred predvideno dostavo ste preko SMS sporočila ali e-mail sporočila s strani GLS dostavne službe obveščeni o predvidenem časovnem intervalu dostave.

Spletna trgovina BAL.si sprejema naročila 24 ur na dan vse dni v tednu.

BREZPLAČNA DOSTAVA

Pri nakupu nad 50€ vam dostavo podarimo.

GARANCIJA ZADOVOLJSTVA

Nudimo 14-dnevno garancijo na zadovoljstvo.

SVETOVANJE

Za vsa vaša vprašanja smo vam na voljo.

Mogoče bi vas zanimalo tudi