Bodite obveščeni
zapri
Pri nakupi nad 50€ vam dostavo podarimo!

Product was successfully added to your shopping cart.
Video
Predhodni

Dekliški Pustni Kostum Zlohotnica

Predhodni

Kostum Elsa Ledeno kraljestvo

Dekliški Pustni Kostum Unicorn

Proizvajalec: Widmann

Samorogi so tako kot angeli čarobna in božanska bitja. Vidimo jih lahko skorajda na vsakem koraku – na oblekicah, pižamah, torbah, knjigah, risankah. Otroci jih noro obožujejo. Kostum za samoroga Unicorn je zato atraktivna izbira za pustovanje vašega otroka. Prelevite ga v to posebno božansko bitje s posebno močjo in čarom v sebi. Komplet vsebuje napihljiv kostum samoroga in prikupno pokrivalo. Modra, roza in bela barva so asociacija na to posebno bije z enim rogom, ki je priljubljeno po celem svetu. Kostum za samoroga Unicorn bo vašega otroka zagotovo popeljal v skupino najatraktivnejših mask na letošnji pustni zabavi.

Šifra: 75502

Zaloga: Na zalogi

46,90 €

Dostava 

Čas dostave: Naročila prejeta do 9.00 ure na delovni dan, so odposlana še isti dan in  so v večini primerov naslednji dan že dostavljena. Naročila prejeta med vikendi ali prazniki se odpošljejo prvi delovni dan. Če se naročilo plačuje po predračunu, najprej počakamo na prejem nakazila kupnine in šele po prejemu kupnine odpošljemo naročilo. Dostava naročila je izvršena najpozneje v treh delovnih dneh od naročila. 

Postopek dostave:

1. Ob pripravljanju vaše pošiljke sporočimo dostavni službi GLS tudi vaš e-mail naslov in telefonsko številko, ki sta navedena v naročilu.

2. En dan pred predvideno dostavo ste preko SMS sporočila ali e-mail sporočila s strani GLS dostavne službe obveščeni o predvidenem časovnem intervalu dostave.

Spletna trgovina BAL.si sprejema naročila 24 ur na dan vse dni v tednu.

BREZPLAČNA DOSTAVA

Pri nakupu nad 50€ vam dostavo podarimo.

GARANCIJA ZADOVOLJSTVA

Nudimo 14-dnevno garancijo na zadovoljstvo.

SVETOVANJE

Za vsa vaša vprašanja smo vam na voljo.

Mogoče bi vas zanimalo tudi