Bodite obveščeni
zapri
Pri nakupi nad 50€ vam dostavo podarimo!

Product was successfully added to your shopping cart.

Lasulja Dolga Zlata Glitzy

Proizvajalec: Widmann

Tudi zlata pustna lasulja Glitzy je idealna za vse, ki želite svojemu pustnemu videzu dodati piko na i. Lasje so dolgi, vmes so zlati svetlikajoči prameni. Zlata lasulja je komfortna in se dobro prilagaja različnim oblikam glave. Zlata pustna lasulja za Zlatolasko.

Šifra: G0774

Zaloga: Na zalogi

14,90 €

Ta dolga zlata lasulja je kakovostne izdelave in je udobna za nošenje. Primerna je za pusta, rojstnodnevne obletnice, tematske zabave, gledališke nastope in druge priložnosti. Velikost je univerzalna, primerna za odrasle.


Dostava 

Čas dostave: Naročila prejeta do 9.00 ure na delovni dan, so odposlana še isti dan in  so v večini primerov naslednji dan že dostavljena. Naročila prejeta med vikendi ali prazniki se odpošljejo prvi delovni dan. Če se naročilo plačuje po predračunu, najprej počakamo na prejem nakazila kupnine in šele po prejemu kupnine odpošljemo naročilo. Dostava naročila je izvršena najpozneje v treh delovnih dneh od naročila. 

Postopek dostave:

1. Ob pripravljanju vaše pošiljke sporočimo dostavni službi GLS tudi vaš e-mail naslov in telefonsko številko, ki sta navedena v naročilu.

2. En dan pred predvideno dostavo ste preko SMS sporočila ali e-mail sporočila s strani GLS dostavne službe obveščeni o predvidenem časovnem intervalu dostave.

Spletna trgovina BAL.si sprejema naročila 24 ur na dan vse dni v tednu.

BREZPLAČNA DOSTAVA

Pri nakupu nad 50€ vam dostavo podarimo.

GARANCIJA ZADOVOLJSTVA

Nudimo 14-dnevno garancijo na zadovoljstvo.

SVETOVANJE

Za vsa vaša vprašanja smo vam na voljo.

Mogoče bi vas zanimalo tudi